cemifor.dk

Diner transportable mad for alle


Page: Paintball Aarhus

Skal du afholde et firmaarrangement? Paintball!

Hvis du skal afholde et firmaarrangement, så er der ikke nogen tvivl om, at der er rigtig mange muligheder for at finde på noget, som kan beskæftige dig og dine kolleger en hel dag. Det kunne eksempelvis være en tur til vin- eller ølsmagning, en tur i Tivoli Friheden i Århus eller noget, som mange af dine kolleger nok ikke har prøvet i forbindelse med et firmaarrangement før: paintball. Der er ingen tvivl om, at langt størstedelen af dine kolleger vil elske dig for at arrangere en tur ud til én af de nærliggende paintball-baner eller -arenaer. Ikke nok med, at I får muligheden for at rende rundt og skyde efter hinanden, men dertil får I også muligheden for at skyde efter chefen – og der er selvfølgelig intet mere underholdende og befriende end, at få lov til at skyde paintball-kugler efter chefen.

Hvad nu hvis der ikke er en paintball-bane i nærheden af os?

Det er der. Det skal du slet ikke være bange for, at der ikke er, for der findes et væld af baner og arenaer rundt omkring, der udelukkende er dedikeret til brug i forbindelse med paintball. Selv inde i de store byer kan du finde en bane eller en arena, men du skal dog være opmærksom på, at det hovedsageligt er i de mindre byer, hvor du vil kunne finde baner, da det ikke er synderligt nemt at opføre en decideret paintball-bane midt inde i eksempelvis København eller Århus. Du vil derfor være tvunget til at bevæge dig lidt ud på landet, hvor der er bedre plads til at opføre paintballbaner – og det bliver kun meget sjovere af, at komme ud på en større baner, hvor der er flere steder at gemme sig og mere plads at bevæge sig på.

Er paintball Aarhus ikke alt for dyrt?

Der er selvfølgelig stor forskel på priserne mellem de forskellige baner og arenaer, der er beliggende rundt omkring i landet, men som oftest så er der mulighed for at få skræddersyet en rigtig god pris, hvis man kommer ud som en større forsamling. Derfor er det en god idé, at kontakte lidt forskellige baner, der er beliggende i nærheden af jeres arbejdsplads, så du har mulighed for at vælge det bedste tilbud. Det er dog ikke nødvendigvis det billigste tilbud, der er bedst, for du skal selvfølgelig også tage højden for antal skud, størrelsen på banen, varigheden og meget andet.

Comments are closed.